Projekt "Put do neovisnog života"

16.01.2020.
Projekt

Od 15. do 17.11. 2019. u Bratislavi, u "Domov socialnych službieb pre deti a dospelych Sibirka", održan je prvi transnacionalni radni sastanak partnera projekta „The path to the independent life“ iz Slovačke, Portugala, Grče, Cipra i Hrvatske.
Predstavnici iz Hrvatske (Centar za djecu i mladež Mali dom – Zagreb) su bili Margareta Vidmar (mag.prof.reh.) i Dražen Viljušić (prof. kineziolog).
Nakon večere dobrodošlice odvijao se dvodnevni program; upoznavanje i predstavljanje partnera, njihovih organizacija i aktivnosti koje provode te obilazak ustanove „Sibirka“. Dogovoreni su termini susreta u svim partnerskim zemljama, sadržaj razmjene znanja i iskustava, način dokumentiranja projekta, forma izlaznih rezultata te smjernice za diseminaciju. Kreiran je logo projekta te je postavljena Fleep internetska podrška za komunikaciju i pohranu svih sadržaja.   
S ciljem što većeg približavanja programa Erasmus+ sudionicima i što boljeg razumijevanja i funkcioniranja, održan je i sastanak s predstavnikom Nacionalne agencije.
Oformljeni tim je kreativno i konstruktivno započeo suradnju te su u toku pripreme za sljedeći susret 8.2.2020. u gradu Nazare, u Portugalu.

https://www.facebook.com/The-path-to-the-independent-life-111295000341021/

Vrh