Donacije

Mali dom - Zagreb jedinstven je centar na području Hrvatske koji djeci i mladima s višestrukim teškoćama u razvoju i oštećenjem vida pruža usluge procjene, rane intervencije te u dnevnom centru različite edukacijsko rehabilitacijske sadržaje.

Mali dom - Zagreb kroz programe Rane intervencije provodi svoje aktivnosti već od samog rođenja djeteta s mogućim poteškoćama u razvoju. Tada, već na samom početku,  najvažnije je pružiti stručnu poticajnu pomoć djeci kao i savjetodavnu podršku njihovim roditeljima.

Mali dom je mjesto u kojem roditelji nailaze na razumijevanje i mogu dobiti odgovore na brojna pitanja koja ih muče kako njihovo dijete raste i razvija se. Naš cilj je pružiti im vrhunsku stručnu uslugu i ostvariti ugodnu atmosferu za djecu, njihove roditelje i naše djelatnike.

Hvala Vam što svojom donacijom pomažete Malom domu - Zagreb da omogući svojim malim korisnicima stvaranje pozitivnog i ugodnog okruženja u kojem se mogu razvijati, družiti i učiti.

Pomažete nam da osiguramo stručno i ljubazno osoblje koje svojim znanjem, entuzijazmom i upornošću pomaže djeci i mladima da dosegnu i ostvare svoje potencijale.

Žiro račun za donacije:  IBAN  HR0324020061100910592
Vrh