Otvorene prijave za edukaciju kreiranja IEP-a

30.12.2021.

Otvaramo prijave za edukacije Individualizacija razvojno primjerenog programa – Kreiranje Individualnog edukacijskog plana i Kreiranje cilju usmjerenih aktivnosti. Edukacija će se odvijati putem alata za učenje na daljinu – Moodle i Zoom.
Edukacija Kreiranje Individualnog edukacijskog plana odvijati će se u periodu od 31. siječnja do 22.veljače 2022. Polaznici će sadržaj moći pratiti kombinacijom webinara i konzultacija putem Zoom-a u realnom vremenu. Na taj način biti će moguće prilagoditi praćenje ove edukacije. Završna radionica kreiranja Individualnog edukacijskog plana biti će organizirana putem platforme Zoom.
Prijave su moguće zaključno do 24.siječnja 2022. putem online prijava.
Više informacija o programu edukacije i prijavi pogledajte na sljedećoj poveznici: http://edukacijski.malidom.hr/programi-usavrsavanja/izrada-individualnog-edukacijskog-plana-i-kreiranje-cilju-usmjerenih-aktivnosti/21
Preduvjet pristupanja edukaciji „Kreiranje cilju usmjerenih aktivnosti“ je da ste prethodno prošli edukaciju „Kreiranje Individualnog edukacijskog plana“ s obzirom na povezanost ovih dviju tematskih modula.
Edukacija Kreiranje cilju usmjerenih aktivnosti odvijati će se u periodu od 21. veljače do 04.ožujka 2022. Polaznici će sadržaj također moći pratiti kombinacijom webinara i konzultacija putem Zoom-a u realnom vremenu. Završna radionica biti će organizirana putem platforme Zoom.
Za uspješan završetak edukacije polaznici će trebati pratiti sadržaje na platformi Moodle u zadanom roku, dovršiti minimalno 80% zadanih aktivnosti te aktivno sudjelovati u diskusijama putem zoom-a.

Veselimo se vašim prijavama!

Vrh