Edukacijski centar predstavlja kalendar za 2021./22.

18.10.2021.

Edukacijski centar „Mali dom-Zagreb“ nastavlja svoje aktivnosti u ovom razdoblju završetkom edukacije „Stručna podrška u ranoj razvojnoj dobi – Koraci u primjeni ranog interventnog programa“, ali i nastavkom ranije započete stručne izobrazbe „Procjena i rehabilitacija vida –napredni stupanj“.

U studenom 2021. ćemo u online okruženju ugostiti stručnjake iz Hrvatske i Srbije na naprednoj razini Perkins međunarodne akademije, a koja će se odvijati do veljače 2022.

Edukacija „Procjena i terapijski postupci u aktivnosti hranjenja, jedenja i pijenja kod djece s razvojnim teškoćama“ planirana je za prosinac u prostoru Malog doma-Zagreb.

U veljači ponavljamo edukacijski program stručnog usavršavanja: Individualizacija razvojno primjerenog programa - Izrada individualnog edukacijskog plana (IEP) i Kreiranje cilju usmjerenih aktivnosti dok smo za ožujak pripremili „Sustavi komunikacije u radu s osobama s višestrukim razvojnim teškoćama“.

Kreirali smo i novu radionicu praktičnih vještina pod nazivom: Primjena bajki kroz likovnost u radu s djecom i mladima s razvojnim teškoćama.

Ponavljamo i edukaciju: „Pravilno postupanje kod djeteta s rizikom za neurorazvojne poremećaje“. Sve edukacije planirane su u skladu sa važećim mjerama HZJZ tako da će se prema potrebi i gdje je moguće oblik izvođenja prilagoditi trenutnoj situaciji.
Uz planirane edukacije ostajemo aktivni i kroz projekte te realizaciju edukacija prema ponudi. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem naše email adrese: ec@malidom.hr

Vrh