Kalendar edukacija za 2022./2023.

17.08.2022.

Objavljujemo kalendar edukacija za razdoblje od rujna 2022. do travnja 2023. U suradnji sa Perkins International, tijekom rujna i listopada održati ćemo 4 modula međunarodne edukacije "Edukacija učenika s oštećenjem vida i dodatnim teškoćama ili gluhoslijepih učenika: Osnove". Edukacija je namijenjena stručnjacima koji rade sa populacijom korisnika s ošt. vida i dodatnim teškoćama. Edukacija ide je na poziv i popunjena je.
U listopadu organiziramo dvodnevnu edukaciju "Pravilno postupanje kod neurorizične djece". Programski okvir edukacije omogućit će stručnjacima kreiranje potrebne podrške u izvođenju pokreta i kretanja djeteta neophodnog za daljnji sveobuhvatni razvoj. Edukacija je koncipirana kao odgovor na izazove i potrebe različitih struka u poznavanju tipičnog i atipičnog motoričkog razvoja djeteta te potrebne prilagodbe postupanja s djetetom u aktivnostima skrbi i njege djeteta, kao i u terapijskim, odnosno edukacijsko – rehabilitacijskim aktivnostima.
U prosincu ponavljamo radionicu praktičnih vještina "Aktivnost izrade prirodne kozmetike u okviru edukacijsko-rehabilitacijskih programa".Radionica će prikazati područja primjene aktivnosti izrade prirodne kozmetike u edukacijsko-rehabilitacijskom radu s djecom i mladima s razvojnim teškoćama te osobama s invaliditetom.
Praktični dio radionice obuhvaća izradu jednostavnih preparata poput šećernog pilinga za tijelo, balzama za usne, masažnih pločica i mirisnih soli za kupanje.
U ovom razdoblju donosimo i dvije nove edukacije: "Komunikacijski sustavi u radu s osobama s višestrukim teškoćama"  i "Sportske aktivnosti u radu s osobama sa višestrukim teškoćama". Za dodatne informacije  o mogućnostima organizacije edukacije prema ponudi, možete nam se obratiti i putem emaila: ec.malidom.hr


 

Vrh